EURES med egne sider på norsk

EURES (EURopean Employment Services) er et veletablert samarbeid mellom de 25 EU landene og Norge, Island (EØS-landene) samt Sveits for å fremme fri bevegelighet av arbeidskraft innenfor EØS-området.
Det menneskelige EURES-nettverket består av ca 600 EURES-konsulenter og mange EURES-formidlere i hele Europa. EURES i Norge er en integrert tjeneste i Aetat. EURES-konsulentene har spesialutdannelse på internasjonal mobilitet av arbeidskraft og er Aetats eksperter i spørsmål om utenlands rekruttering.

Til arbeidssøkere
EURES-konsulentene sammen med EURES-formidlerne som du finner på de største Aetat lokal, gir deg informasjon om arbeids-og levevilkår i de land som er interessante for deg. EURES-konsulentene tilbyr i tillegg veiledning og rådgivning etter behov når du har kommet lengre i din europeiske jobbsøkerprosess.


Til arbeidsgivere
EURES-konsulentene gir informasjon til og veileder bedrifter som vurderer å rekruttere fra utlandet. EURES-konsulentenes kunnskap om språk, kultur, lover og regelverk gjør veien til utlandet kortere og mindre ressurskrevende for din bedrift. Vi hjelper deg å utlyse din stilling i utlandet, gir tips om hva som er viktig å ta hensyn til når du skal hente arbeidskraft fra utlandet, og hvilke land og regioner som er mest aktuelle for din bedrift.

http://www.eures.no/
Skriv ut Skriv ut Tips en venn Email


Følg Eurodesk på Twitter


SPØRSMÅL?

Send oss et spørsmål. Du får svar på e-post.
Din e-post


Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev om det siste innen europeiske muligheter.

Navn
E-post