Europeisk kampanje om internasjonale muligheter for unge

Har du noen gang tenkt på å studere i utlandet? Har du lyst å prøve deg som frivillig? Er du på jakt etter en traineestilling? Lurer du på hvordan du enkelt kan finne jobber i Europa? Time to Move?-kampanjen kan kanskje hjelpe deg dit du vil.

Time to Move? er en informasjonskampanje som finner sted fra 13. til 19. oktober 2014. Denne uka arrangeres ulike typer aktiviteter over hele Europa – felles for dem er ønsket om å informere unge mennesker om konkrete muligheter til å reise, jobbe eller studere i Europa.

Kampanjen arrangeres av Eurodesknettverket, som har lokale kontaktpunkt i 33 europeiske land. 

Lokale arrangement

I kampanjeuka blir det arrangert rundt 200 prosjekter i 12 land. I Norge blir det aktivitet blant annet i Oslo, Tønsberg, Stavanger og Harstad. Informasjonsmøter, stands og aktiviteter på nett er blant tiltakene som er meldt inn. 

Fotokonkurranse

Som en del av kampanjen arrangeres det en fotokonkurranse for deg mellom 13 og 30 år. To vinnere kan se frem til Europaturné med 22-dagers Interrail-billetter, andre får en overraskelse fra Eurodesk.

Bildet skal vise hva du har lært eller opplevd gjennom reiser, frivillig arbeid, studier eller andre internasjonale erfaringer. Bildene laster du opp på Eurodesks Facebookside. Der finner du også mer informasjon om konkurrransen. 

Bruker du Instagram, kan du tagge bildet med #eurodesk_timetomove, men husk likevel å laste bildet opp på konkurransesiden! 

På nett

Kampanjen har en egen nettside med pekere til nyttige ressurser for deg som vil ut i Europa, eller de som veileder. Nettsiden har også et kart der du ser hva som skjer hvor i kampanjeuka.

Skriv ut Skriv ut Tips en venn Email


Følg Eurodesk på Twitter


SPØRSMÅL?

Send oss et spørsmål. Du får svar på e-post.
Din e-post


Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev om det siste innen europeiske muligheter.

Navn
E-post