Norsk Eks-volontør organisasjon

NEVO står for Norsk Eks-volontørorganisasjon, og opprettholder et sosialt nettverk for ungdommer som har vært med på utvekslingsprogrammet "Volontørtjeneste" gjennom Ung i Europa.
NEVO jobber med å skape et nettverk for tidligere volontører der de kan utveksle opplevelser fra volontørperioden og diskutere hva de kan bruke erfaringene til videre.

I tilegg til dette vil NEVO ha en støttefunksjon ovenfor nye volontører som skal reise ut. De deltar på utreiseseminaret til UNG i Europa og på andre informasjonsmøter for nye volontører.
NEVO har også opprettet en egen hjemmeside der volontører kan lese om andres erfaringer og finne e-postadresser hvis de ønsker kontakt med andre volontører.

En annen sentral del i NEVO sin virksomhet vil være å opprette og administrere en ”fadderordning” for utenlandske volontører som er i Norge. Alle nye volontører som kommer til Norge skal få en henvendelse fra en eks – volontør som bor i det samme området slik at de nye volontørene kan ha en sosial støtte i den første tiden de er i Norge.

NEVO består av eks – volontører som har lyst til å jobbe mer med EVS. De er tilgjengelige både for BUFA, lokalkontaktene og for andre som jobber med Ung i Europa programmet.

Ta kontakt med NEVO
c/o BUFDIR
Postboks 8113 Dep,
0032 Oslo
E-opst: post@nevo.no
Skriv ut Skriv ut Tips en venn Email


Følg Eurodesk på Twitter


SPØRSMÅL?

Send oss et spørsmål. Du får svar på e-post.
Din e-post


Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev om det siste innen europeiske muligheter.

Navn
E-post