Studie i kinesisk i Bejing

Er du interessert i Kina og det kinesiske språk? Planlegger du studier i utlandet, eller er du kanskje bare litt eventyrlysten?
Å forberede studier i Kina i dag kan nok virke komplisert og uoversiktlig for mange. Utenlandsstudentene kommer derfor ofte via egne opplegg på sitt universitet eller sin høyskole i Norge.

SBj vil prøve å gjøre studier i Kina tilgjengelig for alle som er interessert i landet eller som har behov for økt kunnskap om kinas språk og kultur. Dette omfatter både nyutdannede elever fra videregående skole, studenter på universitet og de som vil øke kompetansen sin etter å ha jobbet noen år allerede.

Gjennom avtale med Beijing International Studies University (BISU) formidler SBJ i første omgang ett- og to semesters studiepakker i kinesisk språk.

I tillegg tilbyr SBJ 4 og 6 ukers sommerkurs. Målet er å gjøre starten på studietilværelsen i Kina enklest og tryggest mulig for studentene, i følge SBJ.

Studiepakkene inkluderer derfor alt man trenger for studieoppholdet, inklusive visum, studieavgift, skolebøker, innkvartering, flybillett, forsikring, henting på flyplass, hjelp med registrering osv. Utfyllende informasjon om dette finnes på websidene til SBJ.

www.studybeijing.com
Skriv ut Skriv ut Tips en venn Email


Følg Eurodesk på Twitter


SPØRSMÅL?

Send oss et spørsmål. Du får svar på e-post.
Din e-post


Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev om det siste innen europeiske muligheter.

Navn
E-post