Studiebesøk for beslutningstakere

Hvert år tildeler Europakommisjonen gjennom sine nasjonalkontor for SOKRATES midler på Arion-tiltaket til administrativt ansatte som ønsker å reise på studiebesøk til andre europeiske land.
Norge har en kvote på 31 plasser for skoleåret 2005 -2006.
Arion-tiltaket har et eget kontor i Brussel som hvert år gir ut en katalog over kurssteder man kan søke for et opphold på en ukes varighet. Denne katalogen er nå tilgjengelig på SIUs hjemmesider http://www.siu.no/sokrates. Samme sted ligger det søknadsskjema, informasjon om programmet og opplysninger om søknadsprosedyre.

Søknadsfristen var 27. mai 2005, men på grunn av lav påmelding vil vi forlenge denne til 15. juni. Søkerne sender ett eksemplar av sin søknad direkte til SIU på fax 15. juni og per brev i to eksemplar.

Europakommisjonen gjennom SIU støtter stipendiatene med 1322 Euro for studiebesøket. Pengene vil bli utbetalt med 80% før studiebesøket og de siste 20% etter at SIU har mottatt et regnskap med de nødvendige bilag og en kortfattet elektronisk rapport fra oppholdet. Rapportskjema vi være tilgjengelig på Arion-nettstedet fra 1. september.

Utvalgte søkere vil bli underrettet direkte fra Brussel.
Skriv ut Skriv ut Tips en venn Email


Følg Eurodesk på Twitter


SPØRSMÅL?

Send oss et spørsmål. Du får svar på e-post.
Din e-post


Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev om det siste innen europeiske muligheter.

Navn
E-post