Kan jeg få oppholdstillatelse i et Europeisk land?

Dersom du arbeider, er selvstendig næringsdrivende, eller studerer i et annet EU/EØS-land, har du rett til å bo der.

 

Skal du være i landet mer enn tre måneder, må du søke om oppholdstillatelse. Du har også rett til å oppholde deg i et hvilket som helst EU/EØS-land over et ”rimelig tidsrom” (vanligvis inntil seks måneder) dersom du er aktiv arbeidssøker. I noen land innebærer dette å registrere seg ved arbeidskontoret.

 

Kontakt ambassaden til ditt studieland for mer informasjon

Skriv ut Skriv ut Tips en venn Email


Følg Eurodesk på Twitter


SPØRSMÅL?

Send oss et spørsmål. Du får svar på e-post.
Din e-post


Ofte stilte spørsmål

Nyhetsbrev

Få nyhetsbrev om det siste innen europeiske muligheter.

Navn
E-post